Spoločnosť Harley-Davidson oslavuje 110 rokov svojej existencie

06.10.2012 Bratislava

Bratislava 5. októbra (TASR) - Bratislavská spoločnosť Harley-Davidson pripravila na sobotu 6. októbra pre verejnosť Open Day, na ktorom si budú môcť fanúšikovia tejto legendárnej značky prezrieť najnovšie modely z kolekcie pripravovanej na rok 2013 a zároveň si aj vyskúšať jazdu na niektorých motocykloch.

Prezentačné podujatia sa konajú prakticky po celom svete pri príležitosti 110. výročia vzniku tejto motocyklovej značky. Akcie budú kulminovať počas celého budúceho roka a vyvrcholia v Ríme v priebehu júna na celosvetovom zraze. "Ide o viac ako len o výročné akcie, ide o epickú oslavu slobody, ktorá nás všetkých spája, a preto pozývame každého, aby sa k nám pridal," uviedol na dnešnej tlačovej besede Michal Fric zo spoločnosti.

Kuriozitou je, že oslavy motocyklovej značky podporil aj pápež Benedikt XVI., ktorý už požehnal dve pamätné motocyklové nádrže. Budú vsadené späť do motoriek, jednu vystavia v Múzeu Harley-Davidson v americkom Milwaukee a druhá pôjde do dražby na charitatívne účely. Pápež Benedikt XVI. by mal požehnať na celosvetovom zraze motorkárov v Ríme ďalších 14 motocyklov, ktorých majiteľov vyžrebujú v elektronickej súťaži.
 
 
 

Vyberte región